Container port

Det kan vi

Dyb Indsigt i transport og logistikindustrien 

Jeg arbejder med en lille kreds af kompetente free lance konsulenter, som kender industrien og ved hvad der kræves for at levere i netop din industri. Her er ingen generalister, og du får værdi for pengene fra første time, fordi vi netop kun arbejder med vore specialer, og kender tingene indefra gennem egne erfaringer.

Profil

Ib Pallesen - CV

Jeg blev i 1984 uddannet speditør hos det daværende FLS-ejede DanTransport A/S (nu DSV). Efter nogle år som speditør blev det til stillinger som afdelingschef, ad-hoc projektleder, kvalitets- og systemchef, og sidst direktionsassistent. Derefter kom en årrække med internationale stillinger hos engelske MSAS, som undervejs fusionerede og blev til Exel Plc. Det blev til en række internationale ansvarsområder, først Customer Solutions Manager Nordic (DK/SE/NO/FI), senere Head of Solutions and Integration EMEA (Europe, Middle East and Africa), Head of Sales Support and Solutions Development EMEA, Process Director EMEA, og sidst Director Effective Operations EMEA. Deutche Post/DHL købte Exel Plc. i december 2005, og efter en vellykket integration forlod jeg DHL. Efter nogle år som selvstændig (Pallesen Intervention) blev jeg Direktør for Air & Ocean divisionen i DBSchenker Danmark, og senere Vice President Airfreight for Region North (DK/NO/SE/UK/IE) i DBSchenker. Desuden er det gennem årene blevet til et par kortere afstikkere til andre brancher, bl.a. som administrerende direktør i en dansk distributionsvirksomhed. Siden 2014 har jeg repræsenteret AAE AG og senere VTG AG på det skandinaviske marked, og har dermed fået udbygget mine erfaringer med transport af gods på jernbane.

Uddannelsesmæssigt er speditøruddannelsen suppleret med merkonomfag, IATA/FIATA diplom, FLS’ interne generelle ledelseskursus, Young Managers Programme på Insead i Frankrig og Exel Global Business Excellence Programme – et to-årigt forløb i International Leadership bestående af 7 moduler med mellemliggende projektarbejde, leveret af Henley/UK, National University of Singapore, Babson/USA og Esade/Spanien. Programmet inkluderede også socialt arbejde i en sydafrikansk landsby. Senest deltog jeg i DBSchenkers International Leadership Programme, et to-årigt internt uddannelsesforløb leveret af Ashridge Business School.   
 
Cargo aircraft
Pallesen Intervention | CVR: 30447085 | Fredericiagade 18B, 9000 Aalborg  | Tlf.: +45 6021 8009