Vil du vide mere? / Procesoptimering

Procesoptimering

Effektivitetsforbedring af operationelle procedurer 

Hånden på hjertet - er du helt tilfreds med jeres effektivitet?

Six Sigma, Lean og Operationel Excellence er meget aktuelle begreber, som næsten alle store virksomheder har projekter etableret, eller i hvert fald planlagt, omkring. Disse projekter er ofte højt profilerede, og der er store forventninger til resultaterne, oftest med synlighed i topledelsen.

Men det kan være vanskeligt at få kvalificeret hjælp med indsigt i netop transport og logistikindustrien. Der er mange generalister på markedet, men hvis du foretrækker at tage afsæt i erfaringer fra din egen industri, og slippe for at forklare alle industriens mysterier for udenforstående generalister, er der basis for en frugtbar dialog med Pallesen Intervention. 

Jeg gennemgår jeres operationelle processer på et niveau som alle kan forstå, og identificerer de områder, hvor der er mest potentiale, ud fra en grundig analyse af jeres virksomhed, og naturligvis vor erfaring.

For at kvalificere potentialet er det nødvendigt at kvantificere det først, ved at etablere målemetoder, som viser de reelle tal og værdier både før og efter interventionen. Dermed skabes også det måleværktøj, som er nødvendigt for at dokumentere resultatet af anstrengelserne. Det er her, generalisterne ofte kommer til kort i transport og logistikindustrien.

Nu vil du måske sige, at hvis det ikke kan aflæses på bundlinien, så er det ikke værd at beskæftige sig med. Men en virksomhed er en dynamisk enhed, hvor alle parametre ændres løbende. Og dermed findes der som regel intet standardværktøj i den eksisterende ledelsesrapportering, som isoleret kan vise resultatet af f. eks. et Lean projekt, uden samtidig at vise det samlede resultat af alle de dynamiske parametre, som har indflydelse på bundlinien. Dermed opstår behovet for at dokumentere de reelle resultater af projektet, uden indflydelse af de øvrige dynamiske faktorer, som er uden for projektets kontrol.

Raketvidenskab? Næh, bare organiseret sund fornuft, som jeg gerne deler med jer.     

 
Container vessel
Pallesen Intervention | CVR: 30447085 | Fredericiagade 18B, 9000 Aalborg  | Tlf.: +45 6021 8009